Over ons   

Als van een paard Blades Rechtstreeks is een internationale onderneming, die het beste materiaal levert, aan de als van een paard tandexperts in de gehele wereld. Wij leveren regelmatig onze klanten in Frankrijk, in Duitsland, in Italië, in Spanje, in Nederland, in Zweden, in Hongarije en vele andere Europese landen.  Wij leveren eveneens klanten gebaseerd in de landen zoals Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland en Japan  

Producten

Met ervaringsjaren in als van een paard tandheelkunde, testen wij en ontwikkelen nieuwe producten. Wij vervaardigen onze eigen materialen en nieuwe producten van proef van overal in de wereld. Wij geloven dat onze volledige waaier in tweede positie in Europa is.   

Levering

Het merendeel van de bestellingen wordt in Europa binnen de twee dagen verdeeld. De leveringskosten zijn normaal zeer gering - rond £20. Het is gemakkelijk om een kostenraming te verkrijgen exact, net in ons telefonerend of via E-mail.  

Valuta

Alle verkoop wordt gefactureerd en in pond sterling (£/GBP) betaald.  U kunt per bankkaart of per bankoverschrijving betalen.  Om de approximatieve prijs in euro of in dollar te ontdekken, eenvoudigweg op de knoop van de convertor van valuta op onze website te klikken.  Beurtelings ons telefoneren om een nauwkeurige kostenraming te hebben.    

Taal

Hoewel wij Engels spreken, hebben wij plezier om met onze klanten te spreken Europees. Als u kan Engels spreekt, verzendt ons net een e-mail en wij zullen zonder enig probleem vertalen.  

Van overzeese: 0044 noemen 1934 710.780
E-mail aan: info@equinebladesdirect.com
Telefax van overzeese: 0044 1934 710.777

Equine tools for Dentists